Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Kasım 20, 2017, 08:37:49 ÖÖ


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: EYM'de Yoğurma Kalitesinin Artırılması İçin Bir Yöntem  (Okunma Sayısı 22073 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erdal1941
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 23


« Yanıtla #30 : Mayıs 30, 2012, 09:55:49 ÖÖ »

Sayın Soberman,
Hamurun üzerine un katmanı yapıp mayayı bu katmanın üzerine koymak harika bir fikir. İlk fırsatta deneyeceğim.
Erdal
Logged
cambaz
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 393



« Yanıtla #31 : Mart 15, 2013, 07:54:08 ÖÖ »

Sayın soberman bu tekniği uygularken su ile birlikte diyelim ki zeytinyağı koymak ekmek yapısını etkiler mi? Ya da ekmeği sütlü yapıyorsak ne yapmalıyız? Sadece su ölçüsünde un koyup 20 dk sonra sütle birlikte kalan unu mu koymalıyız, yoksa en başında ve ve su-süt karışımını mı koymalıyız? Yine çok soru sordum :) lol
Logged
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4250


Ekmek nimettir, israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #32 : Mart 15, 2013, 08:52:37 ÖÖ »

Zeytinyağının etkisi farklı ancak su-süt karışımında sıkıntı olmaz, rahatlıkla koyabilirsiniz.
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve KitchenAid/Siemens; Ekmek Dostları için el ele...
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler