Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Kasım 18, 2017, 03:13:59 ÖÖ


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yaptigim bagetler altlarindan catliyor  (Okunma Sayısı 1377 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
breadcrumb
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1


« : Ağustos 13, 2016, 03:31:24 ÖÖ »

Degerli ustadlar merhaba,

Ticari firin kullaniyorum, formulumdeki su ve diger oranlar ile defalarca oynadim ama nedense yaptigin baget ve sandwich roll lar altlarinda catliyor. Baglanti yerlerinden catlasa anlayacagim ama tepsiye degen yerin yaninda catlamalar oluyor.

Resim naisl eklenir bilemedigim icin ekleyemedim. Yardimci yorumlarinizi bekliyorum.

Simdiden tesekkurler ...

Logged
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4250


Ekmek nimettir, israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #1 : Ağustos 17, 2016, 02:33:28 ÖÖ »

Merhabalar,

sıvı oranı yüksek rollarınızı şişleyerek fırınlamayı deneyin. Yine aynı yerlerden çatlama olursa ticari fırın yetkilisi ile beraber deneyip çözüm bulDURmaya çalışın derim.
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve KitchenAid/Siemens; Ekmek Dostları için el ele...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler