Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Şubat 25, 2018, 02:57:30 ÖÖ


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ön Mayalı 4 Çekirdekli Vol 2  (Okunma Sayısı 415 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cambaz
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 400



« : Ocak 14, 2018, 07:17:56 ÖÖ »

Son iki sefer yaptığım keten tohumlu, ay çekirdekli, çörekotlu ve küncülü ön mayalı ekmeklerim...

Renk probleminin farkındayım ama çözüm arayışı içerisindeyim.

Daha önce bahsetmiştim çizme olayını unuttuğumu fark ettim. Üzerinde çalışıyorum.

Bu aralar sık sık başınızı ağrıtırım artık.  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes



Logged
cambaz
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 400



« Yanıtla #1 : Ocak 14, 2018, 08:23:04 ÖÖ »

Ve doku...


Logged
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4260


Ekmek nimettir, lütfen israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 15, 2018, 12:09:28 ÖÖ »

Ekmekçiklerinizi özlemişiz  yemek

Ben şahsen renk ya da çizimde bir sıkıntı göremedim, doku dahil gayet de başarılı olmuşlar, elinize sağlık 
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve Stefania/Grilletta; Ekmek Dostları için el ele...
cambaz
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 400



« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2018, 09:43:48 ÖÖ »

Teşekkür ederim Sayın Soberman.

Eskiden tamı tamına tariflere uyardım ve unların farklı su kaldırma kapasiteleri olmasına rağmen su miktarında oynama yapmaya cesaret edemezdim.

Son günlerde ise suyu koyup kendi ayarımca un koymaya başladım. Su oranı daha yüksek ekmekler oldu haliyle. Ve eskilere göre gözeneklerin daha homojen olduğunu gördüm. Hem doku gelişti hem de lezzet arttı.

Bakalım ne kadar gelişim göstereceğim...



Logged
ekmek2009
Moderator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1681


È più facile mangiare il pane che guadagnarselo


« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2018, 12:03:28 ÖÖ »

Gunaydın

Ustadımızın dedigi gibi doku ve renk mukemmel
renk degisimi icine koydugunuz   keten tohumlu, ay çekirdekli, çörekotlu ve küncü den kaynaklanıyordur.

eger eliniz olması gereken kivama alıstıysa kullandıgınız unun markasına su kaldırma gucune gore sizin oran tutturmanız en mantıklısı

kalın saglicakla


Logged
cambaz
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 400



« Yanıtla #5 : Ocak 16, 2018, 11:11:32 ÖÖ »

Gunaydın

Ustadımızın dedigi gibi doku ve renk mukemmel
renk degisimi icine koydugunuz   keten tohumlu, ay çekirdekli, çörekotlu ve küncü den kaynaklanıyordur.

eger eliniz olması gereken kivama alıstıysa kullandıgınız unun markasına su kaldırma gucune gore sizin oran tutturmanız en mantıklısı

kalın saglicakla




Teşekkür ederim.  Cheesy Cheesy Cheesy

Ben bir de un markasını değiştirip deneyeceğim.

Bakalım ne fark olacak?
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler