Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Kasım 18, 2017, 06:56:19 ÖÖ


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 37. Kurutulmuş Domatesli Ve Zeytinli Ekmek  (Okunma Sayısı 3875 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sakizagaci
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1


« : Haziran 27, 2016, 03:22:08 ÖÖ »

Merhaba.
EYM ile ilk ekmek deneyimimi paylaşmak istedim.
70 garantili tarifler kitabında 37. dolaşırken Kurutulmuş Domatesli Ve Zeytinli Ekmek yapmaya karar verdim.
Parmesan yerine eski kaşar kullandım. Hamura kolay karışması için Eski kaşarı ince ince bıçakla kıydım undan biraz büyükçe gibi oldu diyebilirim. 750 grlık ölçülerde ekmeğimi yaptım, ekmeğim güzel kabardı, parçacıklar ekmeğin her yerine karıştı.
Ekmeğe sirayet eden bir zeytin veya kaşar veya domates tadı alamadım açıkçası.
Beyaz ekmeği denemiş gibi oldum.
EYM den önce elde yoğurma işlerini denedim, beceremedim, kıvamdan anlamam, yapışkan oldu, kabarmadı vs. bu işlerle uğraşmaktansa EYM almaya karar verdim. Tefal baguette and bread maker makinası aldım.
Ben gözenekleri büyükçe, elastiki, çıtır kabuklu ekmeklerden hoşlanıyorum.
EYM de böyle bir dokuyu yakalamam için hangi tarifi kullanmalıyım?
Trabzon ekmeği gibi hafif ekşimsi ekmeklerde hoşuma gider.
EYM de bu tür ekmekleri yapabilir miyim?


Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler