Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Ocak 18, 2018, 06:33:25 ÖS


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Soğan Kebabı...  (Okunma Sayısı 2268 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TigerX
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 640



WWW
« : Nisan 02, 2015, 04:17:54 ÖÖ »

Pazar günleri Gaziantep yöresinde, kış aylarında tercih edilen bir kebap türüdür. Mangalda yapılabildiği gibi tepside fırında da yapılabilir. Aralarında lezzet farkı olmasına rağmen her ikiside kendisine özgü bir lezzete sahiptir. Deneyin pişman olmayacaksınız…

Not:
Detaylı bilgi ve tarif için, resmin üzerine tıklamanız yeterlidir...





« Son Düzenleme: Nisan 02, 2015, 04:26:52 ÖÖ Gönderen: TigerX » Logged

Ne kadar Emek, o kadar Ekmek...
http://www.BugdayTanesi.com
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4257


Ekmek nimettir, lütfen israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2015, 05:34:53 ÖÖ »

Üstadım,

nefis görünüyorlar, elinize emeğinize sağlık  .
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve Stefania/Grilletta; Ekmek Dostları için el ele...
Sohbetcibaba
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 35



WWW
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2015, 07:56:45 ÖÖ »

Mutlaka bir denemem lazim kebab turlerine bayilirim
Logged

Tasfirin 105cm - KitchenAid Artisan Mixer Bowl-Lift 6,9 Litre - Tefal UNO PF3101
TigerX
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 640



WWW
« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2015, 01:27:52 ÖS »

Üstadım,

nefis görünüyorlar, elinize emeğinize sağlık  .

Teşekkürler Üstadım...

Gerçekten nefis olmuştu. Mevsimin son "Soğan Kebabı" mı acaba?

Malum yazın yenmiyor. Yazları "Patlıcan Kebabı" 'na geçiyoruz...
Logged

Ne kadar Emek, o kadar Ekmek...
http://www.BugdayTanesi.com
TigerX
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 640



WWW
« Yanıtla #4 : Nisan 02, 2015, 01:29:01 ÖS »

Mutlaka bir denemem lazim kebab turlerine bayilirim

Tavsiye ederim. Denediğinize değecektir... 

Ayrıntılara lütfen dikkat edelim. Aksi halde sorumluluk kabul etmem...  lol
Logged

Ne kadar Emek, o kadar Ekmek...
http://www.BugdayTanesi.com
ekmek2009
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1680


È più facile mangiare il pane che guadagnarselo


« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2015, 05:57:01 ÖÖ »

Gurbet ellerde buda yapılmaz ki :)    lol lol lol lol

Tadı muhakkak harika olmali fotograf ile tam arka planlik....
Logged
TigerX
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 640



WWW
« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2015, 07:34:08 ÖÖ »

Gurbet ellerde buda yapılmaz ki :)    lol lol lol lol

Tadı muhakkak harika olmali fotograf ile tam arka planlik....

Buyrun beraber olsun...   yemek

Logged

Ne kadar Emek, o kadar Ekmek...
http://www.BugdayTanesi.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler