Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Eylül 26, 2017, 07:35:46 ÖÖ


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yavaşlatılmış mayalı ekmeğim  (Okunma Sayısı 2762 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayrettin
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 22


« : Eylül 04, 2014, 02:05:15 ÖS »



Henüz kesmek nasip olmadı, hemen resmini koymak istedim, üst kabuğu diğerlerine nazaran daha çıtır ama ince. Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var.
Logged
serdar415
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 32


« Yanıtla #1 : Eylül 04, 2014, 10:27:14 ÖS »

 
Logged
erhan beldan
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 252


« Yanıtla #2 : Eylül 04, 2014, 11:41:46 ÖS »

bu konuda önerim, tereyağı, peynir, zeytin ve zeytinyağı ile ekmeğe yumulmak. maşallah mis gibi ekmek olmuş. 
Logged
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4248


Ekmek nimettir, israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #3 : Eylül 05, 2014, 12:43:23 ÖÖ »

 gasp      .

Süper görünüyor   Cheesy.

Bence sizin öneriye değil, bizim bunun nasıl başarıldığına dair bilgiye ihtiyacımız var  .
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve KitchenAid/Siemens; Ekmek Dostları için el ele...
serdar415
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 32


« Yanıtla #4 : Eylül 05, 2014, 02:18:24 ÖÖ »

gasp      .

Süper görünüyor   Cheesy.

Bence sizin öneriye değil, bizim bunun nasıl başarıldığına dair bilgiye ihtiyacımız var  .
     

Evet özellikle benim gibi Essenso nun kendi programlarında başarılı olamayıp manuel programla çalışanlar için
bu ekmeğin nasıl başarıldığını öğrenmek tam bir ihtiyaç :)
Ekmeğin hazırlanma ve pişirilme aşamalarını tam detaylı paylaşır mısınız lütfen.
Logged
Hayrettin
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 22


« Yanıtla #5 : Eylül 05, 2014, 05:55:43 ÖÖ »

 Olumlu yanıtlarınız için gerçekten teşekkür ederim. Tabiki sizin gibi ustalarımızın sayesinde yapabiliyoruz. Bu arada tadı çok güzeldi, değinmeden edemeyeceğim  Roll Eyes .
http://ekmeksanati.com/ daki tariflerden Yavaşlatılmış Mayalı Süper EYM Ekmeğim tarifini uyguladım. Tarifi aynen uyguladım, 1 büyük kaşık zeytinyağı ekledim ( zeytinyağlı ekmekleri çok severim).
Serdar bey essensonun tariflerini henüz yapmadım, şimdilik yapılmış, onaylanmış tarifleri deniyorum. Bi sonrakinde sizin tarifinizi yavaşlatılmış mayalı  ve çekirdek ekleyerek deneyeceğim inş. Ekmekler tüketilmeden ekmek yapasım var :).

 
Logged
oykum
Full Member
***
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 188



« Yanıtla #6 : Eylül 05, 2014, 10:33:10 ÖÖ »

Elinize saglik 
Logged
bernam
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 22


« Yanıtla #7 : Mart 30, 2016, 09:41:26 ÖÖ »

Elinize sağlık. Tarifi alip hemen yapasim geldi. Essenso magdurlarindan biri de benim

LG-F500L cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler