Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Ocak 22, 2018, 07:14:36 ÖÖ


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Taze mi..... Bayat mi  (Okunma Sayısı 3742 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ekmek2009
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1680


È più facile mangiare il pane che guadagnarselo


« : Aralık 28, 2013, 02:53:19 ÖÖ »

Ustadlara uzman sorusu

Son aldigim unla basari saglayamadim.  Beyaz ekmek yaparken bile  ( yumurta tereyag vs olmadan ) 
hamur sadece un un su tuz maya ile rengi normal una gore rengi daha koyu oluyor
daha cok su cekiyor
elastikiyet yok
hamur curuk gibi  acaba bu un bayat mi   yoksa cok mu taze.   ??

Bildiginiz gibi hazi urunler sert guclu un istiyorlar.   Ornek olarak soke nin genel amacli ununu nasil pacallayarak guclendirebiliriz.

Tesekkurler
Logged
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4257


Ekmek nimettir, lütfen israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2013, 03:04:29 ÖÖ »

Üstadım,

size tam buğday yerine çavdar unu vermişler, haberiniz olsun  .
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve Stefania/Grilletta; Ekmek Dostları için el ele...
ekmek2009
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1680


È più facile mangiare il pane che guadagnarselo


« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2013, 10:13:57 ÖÖ »

 merdane
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler