Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Ocak 18, 2018, 06:35:11 ÖS


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Maamoul  (Okunma Sayısı 2925 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ekmek2009
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1680


È più facile mangiare il pane che guadagnarselo


« : Kasım 09, 2013, 09:09:01 ÖÖ »

Arap Maamoul tariflerine uygun yapilmistir. (Oldugu kadar)

Icinde portakal suyu (*) , gul suyu bulunmaktadir. Dolgu olarak antep fistigi kullanimistir.

Su an dinlenme asamasinda bakalim yiyenlerin yorumu ne olacak  



* Orjinali Lubnan ve suriyede cok kullanilan portakal cicegi suyudur.



Logged
oykum
Full Member
***
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 188



« Yanıtla #1 : Kasım 09, 2013, 09:27:27 ÖÖ »

    

Logged
TigerX
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 640



WWW
« Yanıtla #2 : Kasım 10, 2013, 12:08:42 ÖÖ »

Yemeğe ne gerek var Üstadım,  :tamam:

Güzel olduğu her halinden belli...   evet

Ellerinize sağlık...   
Logged

Ne kadar Emek, o kadar Ekmek...
http://www.BugdayTanesi.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler