Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Ocak 17, 2018, 03:12:16 ÖS


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Acemi Pidesi - Deneme 1  (Okunma Sayısı 4944 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cambaz
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 400



« : Mayıs 27, 2013, 09:45:15 ÖÖ »

Eşimin ısrarı ile uydurup yaptığım kuşbaşı kaşarlı pideler...


Logged
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4257


Ekmek nimettir, lütfen israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 27, 2013, 11:00:45 ÖÖ »

Bu denli bol et ve kaşarla çiğ hamur bile yenir  .

Acemi pidesi mi,  Acem pidesi mi  .

Bence süper görünüyorlar  .
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve Stefania/Grilletta; Ekmek Dostları için el ele...
cambaz
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 400



« Yanıtla #2 : Mayıs 27, 2013, 11:16:42 ÖÖ »

Sayın Soberman eşim Diyarbakır'lı. Mecburen bol etli.  lol
Logged
aysuasya
Full Member
***
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 179


« Yanıtla #3 : Mayıs 27, 2013, 12:32:02 ÖS »

@cambaz çok güzel görünüyorlar,etin yeri de başka şimdi lol
Logged

Arcelik 2715
TigerX
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 640



WWW
« Yanıtla #4 : Mayıs 27, 2013, 12:44:33 ÖS »

Elinize sağlık...  Süper görünüyorlar...   

Orjinal gibi olmuş...   
Logged

Ne kadar Emek, o kadar Ekmek...
http://www.BugdayTanesi.com
cambaz
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 400



« Yanıtla #5 : Mayıs 27, 2013, 01:16:19 ÖS »

Teşekkür ederim.  Roll Eyes Sanırım bu pide de roll ekmekler gibi olacak. Sık sık yaparım artık.  yemek  Bir yer karosu bu kadar mı etkiliymiş. Daha doğrusu ekmek taşı Tongue
Logged
erhan
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 497


« Yanıtla #6 : Mayıs 28, 2013, 06:06:33 ÖÖ »

Tam şimdi demli demli çayımı içiyordum ki,... birden midem kazınmaya başladı. Gerçi ömrü hayatımda hiç iştahımın kesildiğini de hatırlamam Sad
elinize sağlık.
Logged
cambaz
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 400



« Yanıtla #7 : Mayıs 28, 2013, 12:11:18 ÖS »

Teşekkür ederim. Sitedeki fotoğrafları görüp de iştahı açılmayan görmedim. Eeee böyle bir siteye üye isek iştahımızın kapalı olması gibi bir ihtimal yok sanırım.  yemek
Logged
extoprak
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 6


« Yanıtla #8 : Mart 25, 2015, 01:26:52 ÖS »

Merhaba, hamur tarifi ve pisirme onerisi alabilirmiyiz?
Logged
cambaz
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 400



« Yanıtla #9 : Nisan 13, 2015, 02:40:46 ÖÖ »

Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı. Un su tuz ve maya ile cıvık bir hamur yoğurmuştum. Harcı için kuşbaşı eti soğan, biber ve domatesle soteleyip damak tadına uygun baharatlarla tatlandırdım ve ekmek taşında pişirdim.
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler