Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Eylül 26, 2017, 07:35:18 ÖÖ


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: popover (yani muffin kalıbında krep)  (Okunma Sayısı 5170 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oykum
Full Member
***
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 188



« : Nisan 28, 2013, 05:04:39 ÖÖ »

Logged
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4248


Ekmek nimettir, israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2013, 10:35:50 ÖÖ »

Mutlaka tarifini almalıyım  Cheesy.

İçine tereyağı, balı, reçeli, bilumum şeyi doldur, doğru mideye 

Kilo sıkıntısı olanlar için bire bir  yemek.
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve KitchenAid/Siemens; Ekmek Dostları için el ele...
oykum
Full Member
***
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 188



« Yanıtla #2 : Mayıs 15, 2013, 12:25:11 ÖS »

http://hanibanahanibana.blogspot.com/2012/04/tarif-no9-popover-veya-yorkshire.html

Tarif yukarıdaki linkten alındı.

Açıklamada "Pişer pişmez kalıplardan hemen çıkartıp, sönmeden servis ediyoruz" deniliyor ya, çok doğru bu pofidiklik sönüp gidiyor hemen sahiden.

Yine de krep sevenlere tavsiye edilir.
Logged
cambaz
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 393



« Yanıtla #3 : Mayıs 15, 2013, 01:11:08 ÖS »

Ellerinize sağlık, hafta sonu kahvaltılarının baş tacı bir tarif. Tatlı, tuzlu her şeyle yenilebilir. En kısa zamanda denemek istiyorum. Tarif için teşekkür ederiz.

Resme bakınca bir şey dikkatimi çekti. Popoverları pişirirken fırının derecesi yüksek miydi? Kaç derecede pişirdiniz?
Logged
oykum
Full Member
***
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 188



« Yanıtla #4 : Mayıs 16, 2013, 05:27:53 ÖÖ »

Tarifteki gibi 220 derecede pişirildi, dışı fazlaca kızarmış gibi görünse de içi öyle değildi açıkcası
Logged
cambaz
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 393



« Yanıtla #5 : Mayıs 16, 2013, 09:46:27 ÖÖ »

Hayır o açıdan söylemedim. Bana fırının ısısı biraz yüksek geldi. Ustalarım daha iyi bilir fakat ısı biraz daha düşürülseydi üstü kubbeli olurdu. Mantar görünümünde olurdu yani. Bu cumartesi denemek istiyorum bu tarifi o yüzden fikrinizi almak istedim.  yemek
Logged
oykum
Full Member
***
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 188



« Yanıtla #6 : Mayıs 16, 2013, 02:36:26 ÖS »

İşte ben de hayal kırıklığı yaşamayın diye öyle yazdım zaten, içi öyle değildi derken dışının kızarmışlığı içinde yoktu(pişmemiş demeye dilim varmıyor :)) demek istemiştim, dediğiniz gibi ısıyı bir parça düşürerek deneyip görmek(tatmak) lazım.
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler