Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Eylül 25, 2017, 03:27:45 ÖS


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cizik Atma  (Okunma Sayısı 15498 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cambaz
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 393



« Yanıtla #15 : Aralık 24, 2013, 05:45:14 ÖÖ »

Ben jilet kullanıyorum ama bunun için kullanılan bıçaklar da var.  Forum da okumuştum.
Logged
oykum
Full Member
***
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 188



« Yanıtla #16 : Aralık 24, 2013, 11:48:13 ÖÖ »

Jilet iyi fikirmiş :)
Logged
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4248


Ekmek nimettir, israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #17 : Aralık 24, 2013, 12:27:39 ÖS »

Çizik atmak için herhangi keskin bir bıçak mı yoksa bu iş için kullanılan özel bir bıçak mı ? Cevabı satır aralarında geçmiş de ben kaçırmış isem bağışlayın  Undecided

Hamur kıvam olarak dolgunsa keskin bıçak yeterlidir ancak cıvık hamurlarda keskin bıçak yerine jilet daha iyi iş görür.

Kesme işleminden önce bıçak ya da jileti ıslatarak hamura yapışma yoluyla dokunun esnemesine imkan vermemelisiniz.

Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve KitchenAid/Siemens; Ekmek Dostları için el ele...
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler