Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Eylül 25, 2017, 10:28:44 ÖS


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yoğrulmayan Ekmek - 2. deneme  (Okunma Sayısı 2628 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gokce
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 21


« : Şubat 10, 2012, 02:48:14 ÖÖ »

Merhaba,

Tamamını beyaz undan ve peynir altı suyu ile yaptığım ama kalıbımın yeterli büyüklükte olmaması nedeniyle istediğim gözeneği elde edemediğim ekmeğim.
Ve yanında peynir altı suyunu kullandığımı, bir gün önce yapılmış taze peynirim.

Yorumlarsanız çok sevinirim:)

ilk denemem ile bu ekmek arasındaki lezzet çok farklıydı. Lezzet farkının, mayalanma süresinden (bu ekmeğim 20 saat kadar buzdolabında mayalandı, ilki 12 saat mayalanmıştı) ve peynir altı suyundan kaynaklandığını düşünüyorum.

Doğru mu düşünüyorum:)





Logged
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4248


Ekmek nimettir, israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #1 : Şubat 10, 2012, 06:55:11 ÖÖ »

Kabuk ve doku hakikaten müthiş.

Ellerinize, emeğinize sağlık  .
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve KitchenAid/Siemens; Ekmek Dostları için el ele...
gokce
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 21


« Yanıtla #2 : Şubat 13, 2012, 02:00:40 ÖÖ »

çok teşekkür ederim, sizden beğeni alınca çoookk mutlu oluyorum:)
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler