Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Kasım 18, 2017, 03:06:18 ÖÖ


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ekmekle İlgili Videolar - Belgeseller  (Okunma Sayısı 30778 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erhan
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 497


« : Nisan 14, 2011, 04:37:59 ÖS »

birçok ekmek konu edilmiş.
http://www.belgesell.com/ekmek-uretimi.html
« Son Düzenleme: Mart 20, 2012, 04:05:25 ÖÖ Gönderen: terennüm » Logged
ekmek2009
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1674


È più facile mangiare il pane che guadagnarselo


« Yanıtla #1 : Nisan 15, 2011, 01:46:21 ÖÖ »

Guzel bir belgesel tesekkurler
Logged
erhan
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 497


« Yanıtla #2 : Nisan 15, 2011, 03:29:28 ÖÖ »

boudin ekmeklerini yaparken anlatılanları tam olarak anladınız mı? ekşi mayalı hamurlar hazırlanıyor ve 3 gün sonra ekmek oluyor. bu 3 günlük süre nasıl geçiyor. hamurlara hiç el sürülmeden dinleniyor mu? ...
Logged
ekmek2009
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1674


È più facile mangiare il pane che guadagnarselo


« Yanıtla #3 : Nisan 15, 2011, 07:21:15 ÖÖ »

San Francisco Boudin Tesislerine gittigim halde uretimin bazi kademeleri gizli kapakli.
Show yaptiklari zaman vitrin onunde oluyorlar yada uretim bandinin bir kismi camekan, kahveni alıp seyredebiliyıorsun.
Ama icerik yada sureci gormek imkansiz.. Video da fazla detayli degil ....

http://www.youtube.com/watch?v=JpeijFtGO1I&feature=relmfu

sert bir hamur yapip 3 gun cok sicak olmayan biryerde bekletsek sonrada bu hamuru kullanarak ana hamurumuzu yapsak...?????


 
Logged
erhan
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 497


« Yanıtla #4 : Nisan 15, 2011, 07:52:22 ÖÖ »

sert bir hamur yapip 3 gun cok sicak olmayan biryerde bekletsek sonrada bu hamuru kullanarak ana hamurumuzu yapsak...?????
 lol alın size şube boudin diyorsunuz :tamam: biz sırrınızı öğrendik diye arayalım boudin eşrafını....
Logged
erhan
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 497


« Yanıtla #5 : Nisan 23, 2011, 01:00:19 ÖS »

http://www.izlesene.com/video/ekmek-nasil-yapilir/2988515
Logged
erhan
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 497


« Yanıtla #6 : Mayıs 26, 2011, 12:54:39 ÖS »

Benim buna benzer bir ekmeğim bu forumda yayınlandı  .


http://www.tartinebread.com/video.html
Logged
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4250


Ekmek nimettir, israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #7 : Mayıs 26, 2011, 01:10:42 ÖS »

Benim buna benzer bir ekmeğim bu forumda yayınlandı  .


http://www.tartinebread.com/video.html

Videodaki Chad Robertson'u elindeki ekmekle görünce bir an için siz sandım. Ne kadar benziyor, hayret  .
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve KitchenAid/Siemens; Ekmek Dostları için el ele...
erhan
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 497


« Yanıtla #8 : Mayıs 26, 2011, 01:14:14 ÖS »

ben mi benim ekmeğim mi  gasp
Logged
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4250


Ekmek nimettir, israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #9 : Mayıs 26, 2011, 11:18:11 ÖS »

ben mi benim ekmeğim mi  gasp

Hem siz, hem de ekmeğiniz  .
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve KitchenAid/Siemens; Ekmek Dostları için el ele...
erkam50
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 7


« Yanıtla #10 : Mayıs 27, 2011, 11:48:22 ÖÖ »


Nasıl da devasa makineler yapmışlar aptal2 Yüzlerce ,binlerce ekmek beraber kabarıyor ,mayalanıyor ,pişiyor.Ekmeğin de evrensel bir değer olduğunu anladım ve değeri gözümde iki kat arttı.Zevkle izlediğim bir videoydu teşekkürler.

Demekki sık kullanılanlarıma eklediğim bu site "ekmekoloji" adlı bilim dalını incelemek için kurulmuş aptal2  lol
Yaşasın ekmekologlar
Logged
erhan
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 497


« Yanıtla #11 : Kasım 23, 2011, 05:41:50 ÖÖ »

gerçekten de ekmek nasıl birşey, bana mı sadece huzur veriyor yoksa.... yemek izleyelim, huzurlanalım...
http://www.youtube.com/watch?v=FOudDGOfe1Q&feature=related
Logged
ekmek2009
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1674


È più facile mangiare il pane che guadagnarselo


« Yanıtla #12 : Kasım 23, 2011, 12:12:53 ÖS »

+1

Alakasiz bir zamanda ne zaman hamura el atsam cevremedekiler benim icin gene dellenmis diyorlar
ama ben Erhan arkadasiminizin dedigi gibi huzura kavusuyorum.  dua

   
gerçekten de ekmek nasıl birşey, bana mı sadece huzur veriyor yoksa.... yemek izleyelim, huzurlanalım...
http://www.youtube.com/watch?v=FOudDGOfe1Q&feature=related
Logged
erhan
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 497


« Yanıtla #13 : Ocak 01, 2012, 05:18:15 ÖÖ »

http://www.youtube.com/watch?v=ZnxiawZoL4A&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=dt6pbWYbqPE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PmxDKuGLWuE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ZaLnzomvEF8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=4or6WUtxl2M&feature=related

iyi seyirler...
Logged
erhan
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 497


« Yanıtla #14 : Ocak 28, 2012, 12:43:25 ÖÖ »

çakıl taşları üzerinde pişen pizza...

http://www.youtube.com/watch?v=Z2SfEMfsJD4&feature=related
Logged
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler