Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Ocak 17, 2018, 03:12:11 ÖS


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Karadeniz pidesi  (Okunma Sayısı 4547 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lektem
Ziyaretçi
« : Şubat 22, 2011, 06:59:45 ÖÖ »

Veya adına ne derseniz o pide... bu sitede tarifi olmayan tek şey bu mu yoksa? Sad

Logged
erhan
Sr. Member
****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 497


« Yanıtla #1 : Nisan 27, 2011, 09:46:38 ÖÖ »

orijinal tarifi elimde olmamakla birlikte şeklen bir nebze benzedi gibi.
« Son Düzenleme: Nisan 28, 2011, 01:20:59 ÖS Gönderen: erhan » Logged
lektem
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Nisan 28, 2011, 04:12:10 ÖÖ »

[img=http://s4.postimage.org/2leiixhes/pide.jpg]
orijinal tarifi elimde olmamakla birlikte şeklen bir nebze benzedi gibi.

Gayet benzemiş durumda. :-) Tabii bunun için de iyi bir fırın şart.
Logged
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4257


Ekmek nimettir, lütfen israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2011, 04:52:33 ÖÖ »

Ben Karadeniz pidesi deyince hep pamuk gibi, üstü kapalı, bıçak saplanarak üstü yarılmış ve kocaman sarı bir tereyağ bu yarıktan eriyip içeriye karışacak şekilde tepesine yerleştirilmiş bir pide hayal ederim.

Neden acaba?
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve Stefania/Grilletta; Ekmek Dostları için el ele...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler