Ekmek Dostlarının ilk ve tek buluşma noktası
Duyurular:
English Germany French Italian Spanish Russian Norway Japanese Chinese Simplified Dutch Portuguese Greek Arabic  
*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Aralık 11, 2017, 02:30:53 ÖÖ


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Beyaz Ekmek Tarifleri - Tarif&Kullanma Kitaplarından  (Okunma Sayısı 12811 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdinc
Moderator
Sr. Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 353


"Deney herkesin hatalarına verdiği isimdir"O.Wilde


« : Nisan 19, 2009, 07:31:25 ÖÖ »

  Bu başlık altında Beyaz ekmek tariflerini toplayalım

Tarifler:

1.  Breville Temel Ekmek
2.  incid'in beyaz ekmeği
3.  Breville Continental
4.  İngiliz Muflin Ekmeği
5.  Breville Fransız Ekmeği
6.  Yavaşlatılmış mayalı ekmek
7.  BGE
8.  Ruşeym Karışımlı Fransız Ekmeği
9.  Ruşeymli & Ayranlı  Beyaz Ekmek
10. Temel Beyaz, Tost, Yumurtalı, Keten Tohumlu, Fransız, Kabaklı ve Ballı Ekmekler
11.  Yumuşak Beyaz, Patatesli, Soğanlı Patatesli, Diana'nın Yumurtalı, Haşhaşlı ve Gerçek Tost Ekmekleri
12.  BEKO Normal Beyaz Ekmek



« Son Düzenleme: Haziran 24, 2009, 12:26:34 ÖS Gönderen: soberman » Logged

EYM: Breville ikon BBM600 & Severin 3986

Kim demiş, gül yaşar dikenin himayesinde?
Dikenin itibarı, ancak gül sayesinde!
Erdinc
Moderator
Sr. Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 353


"Deney herkesin hatalarına verdiği isimdir"O.Wilde


« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2009, 07:45:17 ÖÖ »

Breville Temel Beyaz Ekmeği

Malzemeler/Boyut                        1.25Kg                         1Kg                         750g

SU ..........................................420ml ..........................360ml .....................280ml
Yağ .........................................3 tablespoons ...............2 tablespoons ..........1 tablespoon
Deniz Tuzu ...............................2 teaspoons ..................1½ teaspoons .........1 teaspoon
Şeker ......................................2 tablespoons ................1½ tablespoons .......1 tablespoon
UN ..........................................750g/ 5 cups .................650g/ 41⁄3 cups ......500g/ 31⁄3 cups
Düzenleyici.(Limon suyu tavsie).....1 teaspoon ...................¾ teaspoon .............½ teaspoon
Süt Tozu......(onsuz da olur)........ 2 tablespoons ...............1½ tablespoons ........1 tablespoon
Instan Maya .............................2 teaspoons ..................1¾ teaspoons ..........1½ teaspoons

Program: Temel

EYM Ekmeği tekniği uygulanmalı ve malzemeler oda sıcaklığında olmalı.
Karıştırmaya başladıktan ilk 5-6 dakikanın içinde makinenin malzemelerin iyice karıştırmış olduğunu  kontrol ediniz, gerekirse bir plastik/silikon/ağaç spatula ile yardımcı olunuz.
Hamur kıvamı, karıştırmaya başladıktan yaklaşık 10dk. sonra ise muhakkak teid edilmeli.

Kaynak : www.Breville.com.au / http://ekmeksanati.info/index.php?topic=16.msg31#msg31


benim sıkça kullandığım tariflerden biri, birtek süt tozu kullanmıyorum ve ekmek düzenleyici yerine limon suyu kullanıyorum.
ayrıca toplam un içerisinde 1cup olarak farklı unlar kullanılıp, tarif farklılaştırılabilir.

not: ölçülere gram ve ml cinsinden tam uyulduğunda hiçbir müdahaleye gerek kalmıyor.
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2009, 06:56:36 ÖÖ Gönderen: Erdinc » Logged

EYM: Breville ikon BBM600 & Severin 3986

Kim demiş, gül yaşar dikenin himayesinde?
Dikenin itibarı, ancak gül sayesinde!
incid
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 19


« Yanıtla #2 : Nisan 20, 2009, 04:46:20 ÖÖ »

Ben de kendi makinemde yaptığım beyaz ekmek tarifini veriyorum. Resmini de aşağıda görebilirsiniz.

400 ml su
700 gr beyaz un
2 küçük ölçek tuz
1 büyük ölçek şeker
1,5 küçük ölçek maya

Program: Fransız ekmeği, 1000 gr ve en koyu kabuk (Kabuk en koyu ayarda olmasına rağmen ancak bu kadar kızartıyor)
Logged
Erdinc
Moderator
Sr. Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 353


"Deney herkesin hatalarına verdiği isimdir"O.Wilde


« Yanıtla #3 : Nisan 20, 2009, 01:51:52 ÖS »

Continental(kıtasal) ekmek

Malzemeler/Boyut                                               1Kg

SU ............................................................420ml
Sıvı Yağ .....................................................1 tablespoon
Tuz ...........................................................2 teaspoons
Ekmeklik Un .................................................750g/ 5 cups
Ekmek Düzenleyici(taze limon suyu) .................1 teaspoons
İnstant Maya...............................................1¼ teaspoons

Program: Continental veya Fransız ekmeği modu

EYM Ekmeği tekniği uygulanmalı ve malzemeler oda sıcaklığında olmalı.
Karıştırmaya başladıktan ilk 5-6 dakikanın içinde makinenin malzemelerin iyice karıştırmış olduğunu  kontrol ediniz, gerekirse bir plastik/silikon/ağaç spatula ile yardımcı olunuz.
Hamur kıvamı, karıştırmaya başladıktan yaklaşık 10dk. sonra ise muhakkak teid edilmeli.

kaynak: www.Breville.com.au / http://ekmeksanati.info/index.php?topic=16.msg31#msg31
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2009, 06:56:57 ÖÖ Gönderen: Erdinc » Logged

EYM: Breville ikon BBM600 & Severin 3986

Kim demiş, gül yaşar dikenin himayesinde?
Dikenin itibarı, ancak gül sayesinde!
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4250


Ekmek nimettir, israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #4 : Nisan 20, 2009, 01:58:42 ÖS »

Continental(kıtasal) ekmek

Malzemeler/Boyut                                               1Kg

SU ............................................................420ml
Sıvı Yağ .....................................................1 tablespoon
Tuz ...........................................................2 teaspoons
Ekmeklik Un .................................................750g/ 5 cups
Ekmek Düzenleyici(taze limon suyu) .................1 teaspoons
İnstant Maya...............................................1¼ teaspoons

Program: Continental veya Fransız ekmeği modu


Continental, Breville'ye özgü bir program. Süreç olarak farklı ayarlanmış. Hiç müdahale edemiyorsunuz. Kıt'a Avrupası'na özgü bir ekmek deniyor. Sadece bu ekmek için bile Breville alınır. 

Ancak verilen bu tarifteki malzemenin tamamı beyaz un (750 gr.) olursa kesinlikle cama yapışır. Sonra uyarmadı demeyin.  :no:

Ben de müsaade ederseniz bu güzel başlık altına favori ekmeklerden birini kaydetmek istiyorum. kurallar


                                                                   İngiliz Muffin Ekmeği


İngilizlerin Muffin Ekmeği kendine has lezzeti ile özellikle kahvaltı ve tost amaçlı olarak tercih edilmektedir. Tarif, EYM için güzel bir kaynak olan "The Bread Baker Bible" dan alınarak adaptasyonu yapılmıştır. Hemen her EYM'de rahatlıkla uygulanabilecek ve damak tadımıza hoş gelen bir tariftir.


Tariften 1 adet 700 gr.lık Muffin Ekmeği çıkmaktadır.


Malzemeler:


1 Cup Damacana veya arıtılmış su.

2 adet orta boy yumurta BEYAZI.

½ Tatlıkaşığı (Teaspoon/Tsp/Küçük kaşık) Karbonat.

1 Tatlıkaşığı (Teaspoon/Tsp/Küçük kaşık) Tuz.

3 tam 1/2 Cup Genel Amaçlı Un veya Ekmeklik Un.

2 Tatlıkaşığı (Teaspoon/Tsp/Küçük kaşık) İnstant maya.



Yapılışı:

EYM'nın hamur kazanına sırasıyla su, karbonat, tuz ve üzerine Genel amaçlı un ya da ekmek ununun tamamı dökülür, en üste İnstant maya serpilir.

Temel Beyaz ekmek programı (genellikle 1 numaralı program), 750 gr. için orta veya koyu ekmek kabuğu (zevkinize uygun olarak)rengi seçilir, start tuşuna basılarak program başlatılır.




« Son Düzenleme: Nisan 20, 2009, 02:06:07 ÖS Gönderen: soberman » Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve KitchenAid/Siemens; Ekmek Dostları için el ele...
Erdinc
Moderator
Sr. Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 353


"Deney herkesin hatalarına verdiği isimdir"O.Wilde


« Yanıtla #5 : Nisan 20, 2009, 02:02:47 ÖS »

Breville Fransız Ekmeği

Malzemeler/Boyut                                     1.25Kg                                           1Kg                                750g

Su .....................................................420ml ..................................375ml .........................310ml
Sıvı Yağ ..............................................1 tablespoon .........................3 teaspoons ................2 teaspoons
Tuz ....................................................2 teaspoons .........................1½ teaspoons .............1¼ teaspoons
Şeker .................................................3 teaspoons ..........................2 teaspoons ...............1 teaspoon
Ekmeklik Un .........................................750g/ 5 cups .........................650g/ 41⁄3 cups ..........500g/ 31⁄3 cups
Ekmek Düzenleyici(taze limon suyu)......... 1 teaspoon ............................¾ teaspoon ................½ teaspoon
İnstant Maya ......................................1¾ teaspoons ........................1½ teaspoons .............1¼ teaspoons

Program: Fransız ekmeği

EYM Ekmeği tekniği uygulanmalı ve malzemeler oda sıcaklığında olmalı.
Karıştırmaya başladıktan ilk 5-6 dakikanın içinde makinenin malzemelerin iyice karıştırmış olduğunu  kontrol ediniz, gerekirse bir plastik/silikon/ağaç spatula ile yardımcı olunuz.
Hamur kıvamı, karıştırmaya başladıktan yaklaşık 10dk. sonra ise muhakkak teid edilmeli.

kaynak: www.Breville.com.au  & http://ekmeksanati.info/index.php?topic=16.msg31#msg31
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2009, 06:57:32 ÖÖ Gönderen: Erdinc » Logged

EYM: Breville ikon BBM600 & Severin 3986

Kim demiş, gül yaşar dikenin himayesinde?
Dikenin itibarı, ancak gül sayesinde!
Erdinc
Moderator
Sr. Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 353


"Deney herkesin hatalarına verdiği isimdir"O.Wilde


« Yanıtla #6 : Nisan 20, 2009, 02:11:16 ÖS »

bana da öyle geldi, çünkü ayarların farklı olduğunu gördüm, ondan dolayı fransız ekmeği modunu önerdim

‘CONTINENTAL’ SETTING:

SIZE  KNEAD1  KNEAD2 RISE1  PUNCH DOWN RISE2  SHAPE   RISE3    BAKE TIME   BAKE TEMP    TOTAL TIME
1Kg    5min     20min    40min   10sec          20min     15sec    70min     120min      80-150ºC      4hrs 35mins

Alıntı
Continental, Breville'ye özgü bir program. Süreç olarak farklı ayarlanmış. Hiç müdahale edemiyorsunuz. Kıt'a Avrupası'na özgü bir ekmek deniyor. Sadece bu ekmek için bile Breville alınır. 

Ancak verilen bu tarifteki malzemenin tamamı beyaz un (750 gr.) olursa kesinlikle cama yapışır. Sonra uyarmadı demeyin.  :no:
quote]
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2009, 02:14:36 ÖS Gönderen: Erdinc » Logged

EYM: Breville ikon BBM600 & Severin 3986

Kim demiş, gül yaşar dikenin himayesinde?
Dikenin itibarı, ancak gül sayesinde!
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4250


Ekmek nimettir, israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #7 : Nisan 20, 2009, 02:14:53 ÖS »

Fransız Ekmek modunu önermeniz çok akıllıca. Tariflere çok bilinçli ve özenle yaklaşıyorsunuz. Sizi tebrik ediyorum.  evet
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve KitchenAid/Siemens; Ekmek Dostları için el ele...
Erdinc
Moderator
Sr. Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 353


"Deney herkesin hatalarına verdiği isimdir"O.Wilde


« Yanıtla #8 : Nisan 22, 2009, 04:11:37 ÖÖ »

Ruşeym Karışımlı Fransız Ekmeği

Malzemeler:
1 5/8 Cup ..............................................Su
1 1/2 Tbsp .............................................Zeytinyağı
3/4 Tsp .................................................Taze Limon Suyu
3 Cup ....................................................Ekmeklik Un
1 Cup ....................................................Tam Buğday Unu
1/4 Cup .................................................Ruşeym
1/4 Cup .................................................Keten Tohumu(Öğütülmüş)
1 Tbsp ..................................................Şeker
1 1/2 Tsp ..............................................Tuz
2 Tsp ....................................................Instant Maya

Program: Fransız Ekmeği

EYM Ekmeği tekniği uygulanmalı ve malzemeler oda sıcaklığında olmalı.
Karıştırmaya başladıktan ilk 5-6 dakikanın içinde makinenin malzemelerin iyice karıştırmış olduğunu  kontrol ediniz, gerekirse bir plastik/silikon/ağaç spatula ile yardımcı olunuz.
Hamur kıvamı, karıştırmaya başladıktan yaklaşık 10dk. sonra ise muhakkak teid edilmeli.

Bu ekmeği aynı zamanda, 2cup ekmeklik + 2cup tam buğday unu kullanıp, önce hamur programında yoğrup ve 190C önceden ısıtılmış fırında 30dk süre ile pişirebilirsiniz.

kaynak: http://recipes.sparkpeople.com
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2009, 06:57:58 ÖÖ Gönderen: Erdinc » Logged

EYM: Breville ikon BBM600 & Severin 3986

Kim demiş, gül yaşar dikenin himayesinde?
Dikenin itibarı, ancak gül sayesinde!
Erdinc
Moderator
Sr. Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 353


"Deney herkesin hatalarına verdiği isimdir"O.Wilde


« Yanıtla #9 : Nisan 22, 2009, 06:10:09 ÖÖ »

Ruşeymli & Ayranlı  Beyaz Ekmek

Malzemeler:
1 Cup ........................................................Yayık Ayran
1/4 Cup .....................................................Su
2 Tsp ........................................................Tereyağı
3 Cup ........................................................Ekmeklik un
2 Tbsp .......................................................Ruşeym (öneri: kavrulmuş)
1 Tbsp .......................................................Şeker
3/4 Tsp ......................................................Tuz
1 Tsp .........................................................Instant maya

Program: temel beyaz ekmek

EYM Ekmeği tekniği uygulanmalı ve malzemeler oda sıcaklığında olmalı.
Karıştırmaya başladıktan ilk 5-6 dakikanın içinde makinenin malzemelerin iyice karıştırmış olduğunu  kontrol ediniz, gerekirse bir plastik/silikon/ağaç spatula ile yardımcı olunuz.
Hamur kıvamı, karıştırmaya başladıktan yaklaşık 10dk. sonra ise muhakkak teid edilmeli.

kaynak: http://www.recipezaar.com/
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2009, 06:58:15 ÖÖ Gönderen: Erdinc » Logged

EYM: Breville ikon BBM600 & Severin 3986

Kim demiş, gül yaşar dikenin himayesinde?
Dikenin itibarı, ancak gül sayesinde!
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4250


Ekmek nimettir, israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #10 : Nisan 23, 2009, 12:34:40 ÖS »



Tariflerde kullanılan Ölçüler:

1 Cup= 240 ml alabilen bardak
1 TBSP= 1 Yemekkaşığı= 15 ml alan büyük kaşık
1 tsp= 1 Çay kaşığı = 5 ml alan küçük kaşık




Temel Beyaz Ekmek:

1 tam 1/4 Cup Su
2 TBSP Tereyağ
3 Cup Genel Amaçlı Un
2 TBSP Şeker
1 tam 1/2 tsp Tuz
1 tam 1/2 tsp İnstant Maya

Temel ekmek programı seçilecek.....



Tost Ekmeği

1 tam 1/2 Cup Ayran
1/4 Cup tereyağ/sıvıyağ
1 Yumurta (Büyük, çırpılmış)
3 TBSP Şeker
1 tam 1/2 tsp Tuz
4 tam 1/2 Cup Genel Amaçlı Un
2 tsp İnstant Maya

Temel Beyaz Ekmek Programı Seçilecek



Yumurtalı Ekmek

3/4 Cup Su
2 Yumurta (Çırpılmış)
1 TBSP tereyağ
3 Cup Genel Amaçlı Un
3 TBSP Şeker
1 tsp Tuz
2 tsp İnstant Maya

Temel Ekmek Programı, Açık kabuk rengi



Keten Tohumlu Ekmek

1 tam 1/3 Cup Su
2 TBSP Tereyağ
3 TBSP Bal
2 tam 3/5 Cup Genel Amaçlı Un
1/2 Cup Keten Tohumu
1 tam 1/2 tsp Tuz
1 tsp İnstant Maya

Temel Beyaz Ekmek Programı seçilecek



Fransız Ekmeği

1 tam 1/2 Cup Su
3 tam 1/4 Cup Genel Amaçlı Un
1 tam 1/2 TBSP Şeker
1 tam 1/4 tsp Tuz
2 tsp İnstant Maya

Temel Beyaz Ekmek Programı seçilecek.



Kabaklı Ekmek

3/4 Cup Kabak (Kıyılmış)
3/4 Cup Su
3 TBSP Zeytin Yağı
3 TBSP Bal
1 tsp Tuz
1 tam 1/2 tsp limon kabuğu (rendelenmiş)
3 Cup Tam Buğday Unu
1 tam 1/2 tsp İnstant Maya

Temel Beyaz Ekmek Programı seçilecek.




Ballı Beyaz Ekmek


1 Cup Su
1 Yumurta (Çırpılmış)
2 TBSP Tereyağ
2 TBSP Bal
3 Cup Genel Amaçlı Un
1 tam 1/2 tsp Tuz
1 tam 1/4 tsp İnstant Maya

Temel Beyaz Ekmek Programı seçilecek.


Tarifler Robin Hood Unlarından uyarlanmıştır.

http://www.robinhood.ca




« Son Düzenleme: Nisan 24, 2009, 10:00:33 ÖÖ Gönderen: soberman » Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve KitchenAid/Siemens; Ekmek Dostları için el ele...
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4250


Ekmek nimettir, israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #11 : Nisan 23, 2009, 12:51:51 ÖS »

Tariflerde kullanılan Ölçüler:

1 Cup= 240 ml alabilen bardak
1 TBSP= 1 Yemekkaşığı= 15 ml alan büyük kaşık
1 tsp= 1 Çay kaşığı = 5 ml alan küçük kaşık



Yumuşak Beyaz Ekmek

1/2 Cup Ilık Su
1/2 Cup Ilık Süt
1 tsp Tuz
3 TBSP Tereyağ
1 TBSP Süzme Bal
3 Cup Genel Amaçlı Un
2 tsp Şeker
1 tam 1/2 tsp İnstant Maya

Temel Beyaz Ekmek Programı Seçilir.

Tarif: http://www.recipepazaar.com



Patatesli Ekmek

1/2 Cup Süt
2 TBSP Zeytin Yağı
1/2 Cup Su
1 Orta Boy Patates (Haşlanmış ve Ezilmiş)
1 tam 1/2 tsp Tuz
1 TBSP Şeker
1/8 tsp Zencefil (Döğülmüş)
3 tam 1/4 Cup Genel Amaçlı Un
2 tsp İnstant Maya

Temel Beyaz Ekmek Programı Seçilecek

Tarif: http://www.redstaryeast.com



Soğanlı Patatesli Ekmek

1/2 Cup Süt
3 TBSP Zeytin Yağı
1 Yumurta
1/3 Cup Patates (Haşlanmış, ezilmiş)
1/2 Cup Soğan (İnce Dilimlenmiş)
1 TBSP Şeker
1 tsp Tuz
2 tam 3/4 Cup Genel Amaçlı Un
1 tam 1/2 tsp İnstant Maya

Temel Beyaz Ekmek Programı Seçilecek

Tarif: http://www.redstaryeast.com



Diana'nın Yumurtalı EYM Ekmeği


2/3 Cup Süt
2 Yumurta (Büyük)
2 TBSP Tereyağ
1 tsp Tuz
3 Cup Genel Amaçlı Un
2 TBSP Pudra Şekeri
2 tsp İnstant Maya

Temel Beyaz Ekmek Programı.

Tarif: http://www.dianadesserts.com



Haşhaşlı Beyaz Ekmek

150 ml Su
1 tsp Tuz
2 tsp Şeker
2 Cup Genel Amaçlı Un
1 tsp İnstant Maya

İçine karıştırmak için:
2 TBSP Mavi Haşhaş Tohumu

Temel Ekmek Programı Seçilecek. Sinyal sonrası Haşhaş tohumları konulacak.



Gerçek Tost Ekmeği

1 Cup sıcak Süt
2 TBSP Tereyağ
2 TBSP Süzme Bal
1/2 tsp Tuz
3 Cup Genel Amaçlı Un
2 tsp İnstant Maya

Temel Beyaz Ekmek Programı seçilecek.




« Son Düzenleme: Nisan 24, 2009, 11:50:36 ÖS Gönderen: soberman » Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve KitchenAid/Siemens; Ekmek Dostları için el ele...
Erdinc
Moderator
Sr. Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 353


"Deney herkesin hatalarına verdiği isimdir"O.Wilde


EKE
« Yanıtla #12 : Haziran 08, 2009, 01:58:58 ÖS »

Erdinc'in Köy Ekmeği- EKE

                                  1kg ekmek                              750g ekmek
SU...............................400ml....................................310ml
Taze Limon Suyu............3/4 teaspoon..........................1/2 teaspoon
Tuz..............................1+1/2 teaspoon......................1 teaspoon
un................................650g ..................................... 500g
maya(instant)................1+1/2 teaspoon......................1 teaspoon

program: temel veya fransız
kabuk: orta

ben fransız modunda denedim.

ekmek tarifini "can sıkıntısından" dolayı türettim, biranda malzemeleri ayarladım ve kendimi makinanın karşısında buluverdim :), birkaç denemeden sonra sanırım yakaladım, sadece un, su, tuz, maya ve destek için birazcık limon suyu.


« Son Düzenleme: Haziran 08, 2009, 02:00:46 ÖS Gönderen: Erdinc » Logged

EYM: Breville ikon BBM600 & Severin 3986

Kim demiş, gül yaşar dikenin himayesinde?
Dikenin itibarı, ancak gül sayesinde!
nst
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1


« Yanıtla #13 : Ocak 14, 2010, 05:27:53 ÖÖ »

niye fakir markası yok:(
Logged
soberman
Soberman
Administrator
Hero Member
*****
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 4250


Ekmek nimettir, israf etmeyelim.


WWW
« Yanıtla #14 : Ocak 14, 2010, 05:44:17 ÖÖ »

niye fakir markası yok:(

@nst,

aramıza hoş geldiniz.

Lütfen kendinizi tek bir markaya bağlamayın.

Hemen tüm tarifleri (kapasitesi uygun olmak şartıyla) marka bağımsız (Fakir de dahil) deneyebilirsiniz.

Bu konuda sıkıntınız varsa belirtin, beraber inceleyelim.
Logged

http://www.ekmeksanati.com
Breville ve KitchenAid/Siemens; Ekmek Dostları için el ele...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Hobiler